Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 1.09.2022 11:35 | Actualitate, Cultură, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 31 august – 2 septembrie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Dezbaterea cu tema „Limba română, de la Scrisoarea lui Neacșu de la Câmpulung și până astăzi”, coordonată de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe criticul literar Nicolae Oprea, miercuri, 31 august, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recital instrumental susținut de Andrei Bulf și Bogdan Leca, joi, 1 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

– Recitalul muzical sub genericul „Început clasic de toamnă”, oferit de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 2 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Spectacolul de balet și gimnastică ritmică sub genericul „Rhythm&Gym”, eveniment susținut de copii care urmează cursul de balet și gimnastică ritmică la Centrul Cultural Pitești.

Citește și Pictor câmpulungean premiat pentru lucrare în… cafea

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *