Web Analytics
scris joi, 01.09.2022

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 31 august – 2 septembrie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Dezbaterea cu tema „Limba română, de la Scrisoarea lui Neacșu de la Câmpulung și până astăzi”, coordonată de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe criticul literar Nicolae Oprea, miercuri, 31 august, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recital instrumental susținut de Andrei Bulf și Bogdan Leca, joi, 1 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

– Recitalul muzical sub genericul „Început clasic de toamnă”, oferit de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 2 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Spectacolul de balet și gimnastică ritmică sub genericul „Rhythm&Gym”, eveniment susținut de copii care urmează cursul de balet și gimnastică ritmică la Centrul Cultural Pitești.

Citește și Pictor câmpulungean premiat pentru lucrare în… cafea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...