Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 16.06.2022 11:42 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 14-17 iunie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Prelegerea cu tema “Calea Victoriei”, susținută de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 15 iunie, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
– Dialogul cu tema “Fluierul, doinitorul păstorilor”, cu Mariana-Claudia Filipescu, avându-l ca invitat pe Constantin Mihaiu din Câmpulung, eveniment care se va desfășura miercuri, 15 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Vernisajul expoziției de desen “Armoniile copilăriei”, realizată de copiii care urmează cursul de pictură pentru copii și părinți, coordonat la Centrul Cultural Pitești de profesoara și artistul plastic Ruxandra Maria Ciobanu, eveniment care va avea loc miercuri, 15 iunie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Bucureştiul interbelic, pe simezele Bibliotecii Judeţene Argeş

– Dezbaterea cu tema “Liceeni «rock and life» – Sămânța pusă de școală…”, coordonată de publicistul Nicolae Badiu, eveniment care va avea loc joi, 16 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “Educația, între trecut și viitor”, coordonată de scriitoarea, criticul literar, profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, avându-i invitați pe Loredana Bloju, conf. univ. dr. la Faculatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie și director al Centrului pentru Relații Internaționale din cadrul Universității Pitești, Liana Păuna, educatoare la Grădinița „Micul Prinț”, din Pitești, masterand, Maria Ologu, studentă în anul II, specializarea Pedagogia Învățământului primar și preșcolar, eveniment care va avea loc joi, 16 iunie, de la ora 17.30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Festivitatea de decernare a Premiilor Revistei „Argeș”, eveniment coordonat de redactorul-șef al publicației, scriitorul dr. Leonid Dragomir, care se va desfășura vineri, 17 iunie, de la ora 13.00, la Filarmonica Pitești.

Citește și Minte sănătoasă în corp sănătos. Sporturile de iarnă, în perioada interbelică

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *