Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 19.05.2022 12:12 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 18-22 mai 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Recitalul de muzică folk-hop cu titlul „Republica Pitești”, susținut de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, muzeograf, scriitor, cantautor, miercuri, 18 mai, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Lansarea nr. 2/2022 al revistei-document „Restituiri Pitești”, în coordonarea redactorului-șef al revistei „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, miercuri, 18 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Concurs Național de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea…”, la Centrul Cultural Pitești

– Dezbaterea cu tema „Ce înseamnă un jurnalist bun?”, coordonată de scriitoarea și prof. dr. Magda Grigore, avându-le invitate pe conf. univ. dr. Delia Duminică, prodecan al Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie din cadrul Universității Pitești, pe Iulia Lișman, absolventă a studiilor de Jurnalism, referent de specialitate la Biroul de Relații Publice UPIT, și pe Mădălina Precup, absolventă a secției de Jurnalism și masterand la Comunicare organizațională, joi, 19 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Conferința națională de istorie, cultură și civilizație “Pitești 634”, ediția a III-a, coordonată de redactorul-șef al revistei-document “Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, vineri, 20 mai, de la ora 15.00, la Primăria Pitești.
– Spectacol muzical-artistic susținut de copii și tineri care urmează cursuri de aptitudini artistice la Centrul Cultural Pitești și la Palatul Copiilor din Pitești, sâmbătă, 21 mai, între orele 12.00-14.00, în Parcul “Lunca Argeșului”.

– Cupa „Zilele Municipiului Pitești la Șah”, ediția a II-a, eveniment organizat de Clubul de Șah ALFIL Pitești în parteneriat cu Primăria Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, în zilele de 21 și 22 mai, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 22 mai, de la ora 14.00, în Piața Primăriei.

Citește și Fără restricții! Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative

Citește și Ambasadorul Tunisiei, în vizită la Centrul Cultural Pitești

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...