Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 10.03.2022 12:09 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 9 – 12 martie 2022, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:
– Prelegerea cu tema “Momente ale poeziei contemporane. Lirica feminină”, coordonată de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Mona Vâlceanu, miercuri, 9 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Spectacolul de folk hop “Barbari fără bărbi”, susținut de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, cantautor, eveniment pe care îl oferă miercuri, 9 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Dezbatere susținută de ambasadorul Tunisiei la Centrul Cultural Pitești

– Dezbaterea cu tema “Femeile tunisiene, trecut și prezent”, coordonată de jurnalistul Ahmed Jaber, având-o invitată pe E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisiene în România, eveniment care va avea loc joi, 10 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Pitești în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă.
– Recitalul muzical cu titlul “Femeia primăvara”, oferit în cinstea Zilei Internaționale a Femeii de Trupa “Andrei&Adrian Tase”, vineri, 11 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Lansarea romanului “Bahadino, copilul păcii”, de Salah Mahameed, eveniment coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber, sâmbătă, 12 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Manifestarea este organizată de Centrul Cultural Pitești în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă.

Citește și A VI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică, Pictură-Grafică, organizată de Centrul Cultural Pitești, un mare succes!


Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *