Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 27.01.2022 12:04 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în această perioadă, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:
– Prelegerea cu tema „Eminescu și Unirea”, susținută de profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 26 ianuarie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Necesitatea dialogului interreligios într-o lume pluralistă”, în coordonarea jurnalistului Ahmed Jaber, avându-l invitat pe prof. univ. dr. Ibram Nuredin, de la Asociația de Cultură Tătară „Barsin Birsin”, eveniment care are loc miercuri, 26 ianuarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Sevastian Tudor, înconjurat de prieteni la lansarea cărţii „Judeţele Argeş şi Muşcel, în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial (1939-1945)”

– Dezbaterea cu tema „Metropolis – o istorie prin «ochii» orașelor noastre”, susținută de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va fi transmis live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 26 ianuarie, de la ora 20.00.
– Prelegerea cu tema „Unirea Principatelor. Proiecte. Planuri. Reușite”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimar al municipiului Curtea de Argeș, joi, 27 ianuarie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

– Dezbaterea cu tema „Drumul de la creativitate la creaţie”, coordonată de scriitoarea și criticul literar Magda Grigore, avându-i invitați pe Elena Smaranda, profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic „Ion Barbu”, și pe elevul Sebastian Zidaru, eveniment care va avea loc joi, 27 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Gândește pentru tine!”, coordonată de trainerul de dezvoltare personală Ana Ionescu, vineri, 28 ianuarie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Bibliotecile subiective ale Magdei Grigore

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii