Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 6.01.2022 12:33 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești organizează în această perioadă noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 50% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:
– Prelegerea cu tema „Fețele lui Ianus”, susținută de dr. în istorie Octavian Dărmănescu, miercuri, 5 ianuarie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recitaluri de folclor în cadrul proiectului „De la Vâlcea la Pitești”, coordonat de interpreta de folclor Tatiana Mărcoianu, miercuri, 5 ianuarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Documentarul „Colectiv” – primul film românesc nominalizat la Premiile Oscar

– Dezbaterea cu tema „Gânduri și sfaturi creștine la început de an”, coordonată de profesorul Stelian Necșoi, avându-l invitat pe preotul Cătălin Zahiu, eveniment care va avea loc joi, 6 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recitalul cu titlul “Voie bună!”, oferit de Trupa “Andrei&Adrian Tase”, vineri, 7 ianuarie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Trupa, formată din tată (renumit medic cardiolog) și fiu, a pregătit un repertoriu special, care cuprinde piese de suflet, dedicate sărbătoriților de Sfântul Ioan Botezătorul, dar și cântece care stau sub semnul Unirii Principatelor Române”.

Citește și Amănunte inedite despre clădiri reprezentative ale Piteştiului

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii