Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 18.02.2021 13:04 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești pregătește pentru perioada 15-19 februarie noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), publicul având acces la unele acțiuni, în limita a 30% din capacitatea sălii:
# Dezbaterea cu tema “Violență și speranță”, susținută de viceambasadorul Statului Palestina la București, Excelența Sa dr. Wael Al-Battrekhi, în coordonarea jurnalistului și scriitorului de origine palestiniană Ahmed Jaber, în colaborare cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă.
# Prelegerea cu tema „Omul sobru și omul extrem”, susținută de psihologul Radu Vasile Șerban, din cadrul Direcției Județene de Sănătate Publică Argeș, eveniment care se va desfășura joi, 18 februarie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema „Să învățăm să ne apropiem”, în coordonarea psihologului clinician Camelia Dragomirescu, eveniment care se va desfășura miercuri, 17 februarie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dialogul cu tema „Nicoleta Popa – poeta care vine din viitor”, coordonat de poeta Denisa Popescu, având-o invitată pe poeta Nicoleta Popa.
# Prelegerea cu tema „Despre iubire în Luna Iubirii”, oferită de scriitoarea Silvia Grigore, eveniment care va avea loc joi, 18 februarie, de la ora 12.00, în sala multifuncțională de la Casa Cărții.
# Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, avându-l invitat pe fotoreporterul Alexandru Oprea.
# Dialogul cu tema „Conduita turistului în zona montană”, coordonat de poetul și profesorul de filosofie George Badea, avându-l invitat pe președintele Clubului de Drumeție și Ecologie Montană “Drumeție prin Carpați”, ing. Romulus Buncilă, eveniment care va avea loc joi, 18 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Spectacolul aniversar „13 ani cu P620”, prilejuit de împlinirea a 13 ani de la înființarea Grupului Folk P620, constituit în cadrul Centrului Cultural Pitești de regretatul profesor de chitară și cantautor Tiberiu Hărăguș. Evenimentul va avea loc miercuri, 17 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, sub îndrumarea chitaristului Andrei Bulf.
Citește și Povestea fascinantă a jurnalistului şi poetului muscelean care a făcut arest pentru că a citit
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii