Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 9.09.2021 12:32 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a organizat, pentru perioada 6-10 septembrie, noi evenimente ce pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare:
# Prelegerea cu tema “Timpul”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul
“Teme culturale în emoții raționale”, coordonat de profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, eveniment care va avea loc miercuri, 8 septembrie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Spectacolul de folclor intitulat “Mărie și Mărioară”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Tradiții muntenești”, coordonat de profesorul de canto popular Valentin Grigorescu, miercuri, 8 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul, dedicat Sărbătorii Nașterii Maicii Domnului (Sfânta Maria Mică), va fi susținut de copiii care urmează cursul de canto popular la Centrul Cultural Pitești.
# Dialogul cu tema “Părinții, iubire necondiționată”, coordonat de interpreta de romanțe și folclor Mariana Claudia Filipescu, având-o invitată pe Adina Lixandru, artist plastic, membră a Cenaclului de Arte Plastice “I.D. Negulici” din municipiul Câmpulung Muscel. Evenimentul se va desfășura joi, 9 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Profesorul Lucian Costache lansează un nou roman

Citește și Inginerul argeşean Sava Costache, exponent al petrochimiei româneşti

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii