Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 17.06.2021 13:05 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 16 -18 iunie, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 50% din capacitatea sălii:
# Prelegerea cu tema „Fundația Culturală Ilfoveanu – Gheorghe Badea”, susținută de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 16 iunie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema “Iluminismul românesc (I)”, coordonată de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, eveniment care va avea loc miercuri, 16 iunie, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Istorii cotidiene în Amintirile colonelului Lăcusteanu”, în coordonarea redactorului-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma, eveniment care va fi transmis live, pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Pitești, joi, 17 iunie, de la ora 14.00.
# Dialogul cu tema „Tradiții și meșteșuguri”, coordonat de interpreta de romanțe și promotorul cultural Mariana Claudia Filipescu, având-o invitată pe Zizica Mihai, meșter popular din Câmpulung Muscel, eveniment care va avea loc joi, 17 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Recitalul muzical cu tema „Creații proprii”, oferit de Trupa Andrei&Adrian Tase, vineri, 18 iunie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și Olăritul şi dogăritul, meşteşugurile tradiţionale de la Coşeşti

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii