Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 17.12.2020 13:03 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 14-31 decembrie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema „Monarhia Constituțională și Republica la români. Aspecte constituționale”, susținut de conf. univ. dr. Marius Andreescu
# Prelegerea cu tema „Inimi și mâini: din istoriile iubirii”, susținută de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma
# Prelegerea cu tema „Inginerul Sava Costache, fiu al Galeșului de pe Vâlsan”, susținută de scriitorul Lucian Costache
# Prelegerea „Călători străini despre Piteștiul medieval”, susținută de Octavian Dărmănescu.
# Profil de autor – Alesia Andrada Gheorghe, scriitoare la 10 ani
# Profil de autor – George Alexandru Oteșteanu
# Dezbaterea cu tema „Altruismul – dincolo de lecția de morală”, având-o ca invitată pe lector univ. dr. Lucia Neagoe de la Universitatea Pitești.
# Dialogul cu tema „Zori de sărbătoare”, avându-l invitat pe muzicianul Silviu Deaconescu.
# Profil de autor – Nicolae Ionescu, în cadrul proiectului cultural-educativ „Gânduri, rostiri, scrieri”, coordonat de poeta Denisa Popescu.
Citește și Prelegeri online la Centrul Cultural Piteşti
# Cenaclul „Armonii Argeșene” (varianta minimală online), coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi.
# Recital de colinde oferit de Trupa de Muzică „Andrei și Adrian Tase”.
# „Crăciunul Artelor”, manifestare de tradiție a Centrului Cultural Pitești, susținută de colaboratori, precum și de copii și tineri care urmează cursuri de aptitudini artistice în cadrul instituției. Evenimentul va debuta cu un recital liric oferit de poeta Denisa Popescu, urmat de colinde și momente artistice susținute de membri ai Ansamblului de Copii „Zavaidoc”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii