Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 12.11.2020 13:08 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești vă propune, în perioada 9-13 noiembrie, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema „Nicolae Spinei, profesor și cărturar, distins orator”, susținută de profesorul Lucian Costache.
# Prelegerea cu tema „Grigore Ureche”, coordonat de profesoara și scriitoarea Iudita Dodu Ieremia.
# Prelegerea cu tema ”Personalități ale culturii juridice din România – Istrate Micescu”, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu de la Universitatea Pitești.
# Prelegerea cu tema „Unde ne sunt modernii?”, susținută de Radu Alexandru Dincă, live, marți, 10 noiembrie, de la ora 12,30, pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Pitești.
# Cenaclul ”Armonii Argeșene” (varianta minimală online), coordonat de scriitorul Adrian Mitroi, având-o invitată pe poeta Cristina Onofre.
# Prelegerea cu tema „Exoplanetele cu posibilități de viață biologică”, susținută de publicistul George Dănică.
# Prezentarea cărții „Limba Română – Comunicarea. Textul-Mesaj. Textul. Discursul”, de profesorul și scriitorul Marin Gheorghe Rădulescu.
# Dialogul cu tema „Optzecismul”, coordonat de poeta Denisa Popescu, avându-l ca invitat pe președintele Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Pitești, Nicolae Oprea.
# Dezbaterea cu tema „Ce putem face pentru a-i învăța pe copiii noștri să fie fericiți”, coordonată de antrenoarea de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, avându-le invitate pe eleva Teodora Marica și pe mama ei, Ane-Marie Marica.
Citește și Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii