Web Analytics
scris joi, 03.12.2020

Evenimente online ale Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești vă oferă, pentru perioada 1-4 decembrie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema “102 ani de la proclamarea Unirii Transilvaniei cu România și de la realizarea României Mari”, susținută de redactorul-șef al revistei-document “Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma
# Spectacol dedicat Zilei Naționale a României, susținut de copii care urmează cursuri de aptitudini artistice la Centrul Cultural Pitești. Elevi la balet și gimnastică ritmică, sub îndrumarea antrenoarei Nicoleta Andrei, vor susține momente literar-artistice, cursanți la actorie, coordonați de artistul Robert Chelmuș, vor prezenta un recital de poezii patriotice, cursanți la canto popular vor interpreta piese de folclor sub îndrumarea profesorului Valentin Grigorescu, iar tinerii Andrei Bulf și Bianca Stoenescu, de la Grupul Folk P620, oferă un recital de piese tematice.
# Prelegerea cu tema “Adevăr sau libertate? Despre contradicția/incompatibilitatea dintre două noțiuni fundamentale”, susținută de filosoful Horia Vicențiu Pătrașcu
# Prelegerea cu tema “Logica este o bâtă, depinde de care capăt o folosești”, în cadrul proiectului “Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de scriitorul, sociologul și jurnalistul George Smeoreanu.
# Prelegerea cu tema “Șahul, școala și timpul liber”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Pasionat de șah cu Andrei Rădulescu”, coordonat de instructorul de șah Andrei Rădulescu.
# Dezbaterea cu tema “Uită că s-a inventat liftul”, în cadrul proiectului “Olympic Gym Pitești cu Nicoleta Andrei”
Citește și Centrul Cultural Piteşti îşi continuă activitatea prolifică în mediul online

Evenimente online ale Centrului Cultural Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită