Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 23.09.2021 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 20-24 septembrie 2021 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare:
# Prelegerea cu tema „Receptarea creației eminesciene”, susținută de profesorul Lucian Costache, miercuri, 22 septembrie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
# Lectură publică și expoziție de grafică oferite de poetul și graficianul Florin Nicolescu, eveniment care va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Octavian Mihail Sachelarie: „Cine are inteligenţa necesară şi investeşte în biblioteci nu va fi dezamăgit”

# Prelegerea cu tema „Nevoia de tradiție”, susținută de managerul Bibliotecii Județene Argeș „Dinicu Golescu”, sociologul și scriitorul Octavian Mihail Sachelarie, joi, 23 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Umbra Luminii, între surâsul lui Buddha și zâmbetul lui Khayyam”, susținută de poeta și traducătoarea Paula Romanescu, joi, 23 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Octavian Mihail Sachelarie – Confesiuni imposibile. Reîntoarceri afective

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea
Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea

Polițiștii Serviciului rutier au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident în comuna Milcoiu, Drumul național 7, kilometrul 156, la limita cu județul Argeș. Din primele date se pare că în accident este implicat un autoturism și un tir. Din păcate, șoferul...

Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani
Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani

Sărbătoarea Sfântului Andrei are o semnificație aparte pentru toți românii. Un micuț român, pe nume Andrei, care la aproape 3 anișori este un admirator înfocat al polițiștilor, a fost astăzi vizitat de polițiștii argeșeni. Cel mai mult el s-a bucurat de prezența...

Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea
Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea

60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară ce va fi organizată cu...