Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 29.07.2021 12:49 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit pentru perioada 28- 30 iulie 2021 noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii.
# Prelegerea cu tema „Biblia literară”, coordonată de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, eveniment care va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema “Povestea înseamnă emoție!”, susținută de jurnalista Ana Ionescu, eveniment care va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema “Piteștiul vechi: Mahalaua Neagră”, coordonată de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, eveniment care va avea loc joi, 29 iulie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Importanța astronomiei în cultura religioasă, din vremurile primordiale la cele actuale”, susținută de publicistul George Dănică, eveniment care va avea loc joi, 29 iulie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prezentarea cărții cu titlul „La curtea lui Urmuz”, semnată de acad. George Păun, în coordonarea scriitoarei Mona Vâlceanu, joi, 29 iulie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Vlad Dracul și Vlad Țepeș”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, vineri, 30 iulie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și Profesorul Costache a lansat romanul „Prima staţie înainte de Paradis”
Citește și Decriptologul George Dănică: „Numerele şi literele guvernează de când este lumea”
 
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii