Web Analytics
scris joi, 17.03.2022

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 16-18 martie 2022, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Prelegerea cu tema “Papucii lui Mahmud”, susținută de scriitoarea Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 16 martie, de la ora 14.00, în Sala multifuncțională de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema „Secolul al XVI-lea muntenesc”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Biografii de excepție”, coordonat de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, miercuri, 16 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

Citește și Fără restricții! Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative

– Recitalul liric cu tema “Trece un cântec peste veacuri”, susținut de poeta și traducătoarea Paula Romanescu, joi, 17 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită de Clubul revistei „Cafeneaua literară”, coordonat de directorul publicației, poetul Virgil Diaconu, joi, 17 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Război în Europa”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, vineri, 18 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Evenimente cultural-educative şi de dezvoltare personală la Centrul Cultural Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită