Web Analytics

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 17.03.2022 12:12 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 16-18 martie 2022, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Prelegerea cu tema “Papucii lui Mahmud”, susținută de scriitoarea Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 16 martie, de la ora 14.00, în Sala multifuncțională de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema „Secolul al XVI-lea muntenesc”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Biografii de excepție”, coordonat de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, miercuri, 16 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Fără restricții! Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative

– Recitalul liric cu tema “Trece un cântec peste veacuri”, susținut de poeta și traducătoarea Paula Romanescu, joi, 17 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită de Clubul revistei „Cafeneaua literară”, coordonat de directorul publicației, poetul Virgil Diaconu, joi, 17 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Război în Europa”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, vineri, 18 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Evenimente cultural-educative şi de dezvoltare personală la Centrul Cultural Piteşti

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole