Web Analytics

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 21.10.2021 13:22 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 18-22 octombrie, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces conform normelor sanitare în vigoare:
# Prelegerea cu tema “Farmecul limbajului în creația lui Eminescu”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Teme culturale în emoții raționale”, coordonat de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, eveniment care va avea loc miercuri, 20 octombrie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

# Prelegerea cu tema “Cimitirul «Sf. Gheorghe» din Pitești”, susținută de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, miercuri, 20 octombrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema “Triunghiul cunoașterii: Carte, Lectură, Bibliotecă”, susținută de directorul general al Bibliotecii Județene Argeș “Dinicu Golescu”, sociologul și scriitorul Octavian Mihail Sachelarie, joi, 21 octombrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Celebrul Costel Gaciu va preda lecţii de cobză copiilor din Călineşti

# Prelegerea cu tema “Psihopatologia oamenilor sănătoși”, susținută de sociologul, scriitorul și jurnalistul George Smeoreanu, joi, 21 octombrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Întâlnire culturală în cadrul proiectului “Activități culturale”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, joi, 21 octombrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu titlul “Fragmente de lume”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Colocviile municipiului Pitești”, coordonată de redactorul-șef al revistei de cultură “Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe scriitorul și publicistul Arthur Suciu, vineri, 22 octombrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Profesorul şi publicistul Sevastian Tudor lansează o nouă carte

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii