Web Analytics

Evenimente de cinstire a strămoşilor şi a contemporanilor merituoşi la Bascov

de | 5.12.2019 13:17 | Actualitate

# Spectacol artistic oferit de Casa de Cultură ”Adriana Trandafir” pe 1 Decembrie
Duminică, 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Naționale a României și împlinirea a 101 ani de la Marea Unire, reprezentanții Primăriei Bascov, consilierii locali din Consiliul Local Bascov, reprezentanții Școlii “Virgil Calotescu“ din Bascov și reprezentanții poliției locale au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din centrul comunei.
Programul a continuat la Casa de Cultura Bascov cu prezentarea unui program artistic al elevilor din Școala Bascov. Astfel, a avut loc o festivitate de premiere a 15 cupluri care au primit premii de fidelitate pentru împlinirea a 50 ani de căsătorie, trăiți cu drag și prețuire reciprocă. De asemenea, primarul Gheorghe Stancu a premiat 35 de elevi din școlile Bascov și Valea-Ursului pentru rezultate deosebite la învățătură, la disciplinele școlare, în concursuri școlare județene, interjudețene și chiar naționale.
De asemenea, cadrele didactice care au pregătit cu succes elevii școlilor din Bascov au fost premiate. Pentru că sunt prețuiți de administrația locală, și sportivii din Bascov pregătiți în cadrul clubului sportiv ACS UNIREA -BASCOV la secția fotbal și kaiac -canoe au fost recompensați. Seara s-a încheiat cu un frumos program artistic pregătit cu succes de conducerea Casei de Cultură “Adriana Trandafir“ Bascov și dedicat momentului 1 Decembrie.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii