Web Analytics

Eveniment dedicat iubitorilor de feline! Peste 150 de pisici de diferite rase vor putea fi admirate în acest weekend la București

de | 7.05.2022 09:58 | Actualitate

Peste 150 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin Internaţional Bucureşti, care va avea loc în zilele de 7-8 mai, la Mega Mall Bucureşti, nivelul 1, intrarea principală.

Această primă ediţie de după pandemie aduce un element de noutate în ceea ce priveşte locul de desfăşurare – pentru prima dată şi pentru a fi cât mai aproape de public, SofistiCAT va fi găzduit de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Capitalei, Mega Mall.

Citește și: Sprijin în valoare de 300 milioane euro pentru sectorul agroalimentar, prin microgranturi și granturi pentru capital de lucru

Deschis în ambele zile, între orele 10.00-20.00, SofistiCAT are ca principal punct de atracţie competiţia „Best in show”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium. Un juriu internaţional va evalua exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura şi pisica de casă.

Peste 150 de pisici de diferite rase vor putea fi admirate la Salonul Felin Internaţional Bucureşti - SofistiCAT

SofistiCAT – Salonul Felin Internaţional Bucureşti este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit şi mult aşteptat atât de adulţi, dar mai ales de copii. Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe).

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *