Web Analytics
scris luni, 18.12.2023

Eveniment caritabil la Palatul CCI București. Donațiile ajung la copii

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) găzduiește miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 17:00, în Aula Carol I din sediul său istoric, evenimentul caritabil „Speranță de Crăciun”, care se adresează deopotrivă comunității de afaceri și publicului larg.

Eveniment caritabil la Palatul CCI București. Donațiile ajung la copii

Fondurile obținute vor fi donate Parohiei Cătanele din județul Dâmbovița, pentru nouă copii cu posibilități materiale reduse, care provin din familii defavorizate și monoparentale, aflați în grija preotului paroh al bisericii amintite.

Citește și O nouă perioadă va fi recunoscută ca vechime la pensie, de anul viitor

Seara va fi deschisă cu un concert de colinde susținut de un grup de studenți ai Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. Apoi, un moment artistic susținut de Trupa Nebotezată a aceleiași instituții de învățământ și un minirecital al sopranei Angela Stratulat. Programul va fi completat cu o tombolă, o licitație de obiecte de artă și o degustare de vinuri.

Citește și Papa Francisc a împlinit duminică 87 de ani. Cum a sărbătorit

Evenimentul este inițiat de pictor prof. Valentin Ionescu, organizat cu sprijinul Camerei bucureștene, Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) și al unor firme, și va fi prezentat de Traian Bădulescu, purtător de cuvânt ANAT.

„Invităm comunitatea de afaceri să ni se alăture în acest demers, acum, în pragul sărbătorilor de iarnă! Sunt bine-venite donațiile în bani, dar și în rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte (noi), dulciuri și jucării destinate micilor beneficiari”, a transmis CCI București.

Citește și 18 Decembrie 1989: Urmare a protestelor izbucnite la Timișoara – 58 de cadrave și 240 de răniți

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită