Web Analytics

Europarlamentarul Norica Nicolai şi deputatul Andrei Gerea au fost la târgul de la Domneşti

de | 28.03.2019 12:57 | Politica si Administratie

Europarlamentarul Norica Nicolai și deputatul Andrei Gerea, ambii candidați ALDE la Parlamentul European, s-au aflat, la sfârșitul acestei săptămâni, printre locuitorii din Domnești, la târgul tradițional organizat în această zonă. Gazde le-au fost Simona Brătulescu, liderul filialei argeșene, și echipa de campanie formată din peste 100 de democrat-liberali.

„Oamenii ne-au întâmpinat cu multă căldură și interes. M-am bucurat să aflu că activitatea colegilor mei este cunoscută și apreciată în rândul argeșenilor, mulți asigurându-ne de faptul că înțeleg și ne susțin în demersurile noastre de a face din România un stat demn și respectat”, a declarat Simona Brătulescu, președinte ALDE Argeș.
Europarlamentarul Norica Nicolai, care candidează pentru a treia oară la Parlamentul European și se află pe primul loc pe listă, nu a plecat cu mâna goală de la târg, aprovizionându-se cu produse tradiționale și multe flori.
„La târgul de la Domneşti am găsit români adevărați, oameni cinstiți și muncitori, în ochii cărora am văzut respectul sincer față de țară. Discuțiile cu ei mi-au întărit convingerea că trebuie să ne luptăm pentru ca România să fie respectată în Europa. Uniunea Europeană trebuie să sprijine și să creeze un mediu favorabil dezvoltării producătorilor locali din România”, a declarat europarlamentarul Norica Nicolai.
Deputatul Andrei Gerea se află la prima candidatură la Parlamentul European, dar are în background experiența a patru legislaturi de parlamentar.
„Am adus-o pe Norica Nicolai într-una din comunele Argeșului unde oamenii au fost mereu demni în fața istoriei, unde au fost mulți luptători anticomuniști și eroi în războaie. Am întâlnit oameni de la care poți învăța ce înseamnă să fii demn și să impui respect în fața oricui”, a mărturisit deputatul argeșean Andrei Gerea.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii