Web Analytics
scris vineri, 23.02.2024

Eugen Neagoe: „La Miercurea Ciuc ne vom bate pentru cele trei puncte”

Tratăm cu mare responsabilitate acest meci. Ne dorim să câștigăm” – a spus vineri, 23 februarie, antrenrul Eugen Neagoe, la conferința de presă premergătoare meciului echipei FC Argeș cu FC Csikszereda, din etapa a 16-a a ligii secunde, partidă programată luni, 26 februarie, de la ora 17, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

Eugen Neagoe: „La Miercurea Ciuc ne vom bate pentru cele trei puncte”

Citește și: Eugen Neagoe: „FC Argeş are o şansă foarte mică pentru play-off, dar ne vom agăţa de ea”

La întâlnirea cu mass-media, transmisă de club live în mediul online, antrenorul, care l-a avut alături pe jucătorul Petrișor Petrescu (30 de ani, venit de la FC Hermannstadt), a spus că „întâlnim o echipă bună, cu stabilitate, cu pretenții, cu condiții foarte bune, dar vom merge la Miercurea Ciuc să ne batem pentru cele trei puncte”.

Eugen Neagoe a mai spus că sunt probleme de lot: „Boboc și Rusu sunt suspendați pentru partida de luni seara, avem ceva probleme cu Nortey – sper să fie în regulă – și cu Borța, care încă nu știu dacă ne vom putea baza pe el: abia după amiază voi ști cu siguranță”.

În discuții cu un jucător foarte valoros

În legătură cu eventuale noi achiziții, antrenorul a spus că a discutat personal și în urmă cu două zile cu un jucător foarte valoros: „Nu pot să-i dau numele. A jucat mulți ani în prima ligă, la noi. Nu l-am convins încă să ni se alăture, dar a rămas deschisă o portiță, pentru că este liber de contract și este posibil să se hotărască în zilele următoare. (…) A zis că mai așteptă câteva zile, l-am înțeles, este un jucător cu experiență, valoros și nici eu nu am putut să forțez lucrurile.

Mi-aș fi dorit încă doi-trei jucători, un fundaș lateral, un mijlocaș central (…) și încă un atacant valoros. Nu i-am găsit și, atunci, să facem transferuri doar de dragul transferurilor nu am făcut și nici nu voi face”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *