Web Analytics

Eugen Neagoe, despre noul sezon la FC Argeș: „Am creionat strategia. Sper să fim sută la sută”

de | 18.04.2024 13:27 | Actualitate, Home, Sport

Joi, 18 aprilie, la conferința de presă premergătoare meciului FC Argeș – CSM Reșița, din etapa a patra a play-out-ului ligii secunde, partidă programată sâmbătă, 20 aprilie, la ora 11, pe stadionul orășenesc din Mioveni, antrenorul Eugen Neagoe a spus că speră „să ne facem noi jocul ușor”.

Citește și: FC Argeș Basketball e în semifinale! „Întreg Piteștiul e alături de voi!”

Alb-violeții au bătut Reșița doar cu 1-o în ultima etapă a sezonului regular, după multe ratări în repriza a doua, iar Eugen Neagoe ar vrea să aibă tot lotul la dispoziție. „Avem în acest moment 9 jucători tineri în lot, aproape jumătate din echipa noastră. Ușor-ușor, vor juca toți” – a spus antrenorul, care așteaptă ca ei înșiși să se impună, așa cum a făcut-o și Adelin Mircea, prezent la conferința de presă alături de Eugen Neagoe.

Despre evoluția echipei din Trivale în acest an, antrenorul a spus din nou că a avut „un sezon ratat”. „Eu am venit la jumătatea drumului – mă refer la campionatul regular – era foarte dificil, am spus că vom încerca, dar că va fi foarte greu, fiindcă nu puteam schimba foarte multe lucruri”.

Dl Neagoe speră însă ca „FC Argeș să ia startul în noul campionat cu o forță mult mai mare, pe care a avut-o. Mă refer la echipă, care trebuie să aibă constanță în rezultate, trebuie să înceapă foarte bine campionatul. Îmi doresc din tot sufletul să avem o echipă puternică, o echipă care nu are probleme în fața niciunui adversar”.

Cum se va ajunge la acest deziderat? „Am creionat strategia. Avem și programul pentru această vară, până la 3-4-5 august, când va începe noul campionat. Sper să rezolvăm, să stabilim, adică să fim sută la sută…” – a spus antrenorul la conferința de presă transmisă live pe pagina de Facebook a Fotbal Club Argeș Pitești.


Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

La mulţi ani!

În perioada 1-7 mai zece personalități argeșene sărbătoresc ziua de naștere. Primii sărbătoriți,...

Ultimele articole