Web Analytics

FC Argeș Basketball e în semifinale! „Întreg Piteștiul e alături de voi!”

de | 17.04.2024 11:32 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș Basketball a terminat în trei meciuri seria cu Rapid București din primul tur al play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sosiți acasă după două victorii în partidele din capitală, alb-violeții au câștigat cu 81-63 (44-30, la pauza mare) și la Pitești Arena, în seara de marți, 16 aprilie, calificându-se astfel, cu 3-0 la general, în semifinale.

Citește și: Bernadette Szocs a urcat pe locul 8 în topul celor mai bune jucătoare de tenis de masă din lume

FC Argeș a aliniat următorul „cinci”: Corey Allen, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Christian Jones, Nikola Jevtovic. Potrivit baschet.ro, de la învingători, Corey Allen a realizat 16 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții, acesta fiind urmat de Nikola Jevtovic – 14 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, KeShawn Curry – 12 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și Naje Smith – 10 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive.

În semifinalele ligii, FC Argeș o va întâlni pe U-BT Cluj-Napoca. Primele două partide ale seriei vor avea loc în fieful ardelenilor.

Vom juca mai departe cu formația din Cluj, campioana en-titre a României și sfert finalistă în EuroCup, însă nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat! Facem toate eforturile pentru a continua și în următorul sezon alături de principalul Nebojsa Vidic!!! Succes, băieți! Întreg Piteștiul este alături de voi!” – a transmis după meci, pe pagina de Facebook, primarul Cristian Gentea.

(sursa foto: FC Arges Basketball)

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *