Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Eugen Neagoe: „Am pierdut puncte doar la cornere! Nu ai voie să faci asemenea greșeli!”

La conferința de presă organizată joi, 29 februarie, înaintea meciului FC Argeș – Progresul Spartac ’44 din etapa a 17-a a ligii secunde de forbal, antrenorul Eugen Neagoe a spus că încă nu i-a trecut supărarea legată de partida pierdută, luni, la Miercurea Ciuc (cu 1-2).

Eugen Neagoe: „Am pierdut puncte doar la cornere! Nu ai voie să faci asemenea greșeli!”

Citește și: Contestația privind stadionul din Trivale, respinsă la CNSC!

Încă nu mi-a trecut nici mie supărarea, probabil nici jucătorilor, pentru că și ieri am avut o analiză, am revăzut împreună fazele importante ale jocului… Sunt în continuare supărat, în primul rând pe rezultat, nu neapărat pe joc și, în special, pe jocul din repriza a doua, pentru că am avut ocazii foarte mari de a marca, la scorul de 1-1; trebuia să închidem jocul.

Asta este situația. Și eu, și băieții, începând de astăzi, trebuie să trecem rapid… să ne concentrăm pe ce avem de făcut sâmbătă” – a spus „principalul” alb-violeților, într-o transmisie live pe pagina de facebook a Fotbal Club Argeș Pitești.

Mai sunt trei meciuri de disputat în sezonul regular, iar Eugen Neagoe spune că „ideal ar fi să le câștigăm, să urcăm în clasament. Nu mi-aș dori să mai avem parte de greșeli nepermise, cum au fost în jocurile pierdute. Eu sunt foarte dezamăgit, pentră că, de când am venit eu la echipă, noi am primit doar șapte goluri… șase fiind din corner; așa ceva nu este permis la o echipă cu pretenții, cu jucători experimentați, chiar dacă jumătate din lotul nostru este format din tineri, din copii.

Dar nu ai voie să faci asemenea greșeli, pentru că fiecare jucător știe ce are de făcut, lucrăm la antrenamente; nu pot să înțeleg aceste greșeli făcute cu asemenea ușurință! Și pierdem puncte, practic am pierdut puncte doar la cornere; un singur gol l-am primit pe o acțiune colectivă , la Piatra Neamț, la un contraatac pe minge lungă”.

FC Argeș va întâlni Spartac București, sâmbătă, 2 martie, de la ora 11, la Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *