Web Analytics

Este Xiaomi Redmi Note 10 un telefon bun? Iată care-i sunt specificațiile

de | 15.09.2021 12:52 | Actualitate

Compania a lansat recent unele dintre cele mai bune telefoane Xiaomi mid-range din 2021. Printre acestea, cel puțin 4 modele pentru familia Note, din seria 10. Acest lucru a creat o dezbatere excelentă cu privire la care este cea mai profitabilă opțiune. Toate aceste modele au caracteristici unice care le fac să iasă în evidență în felul lor, fie la nivel tehnologic, fie ca smartphone Xiaomi cu un raport calitate – preț excelent. Iată care sunt specificațiile lui Xiaomi Redmi Note 10 și ce aspecte îl fac pe acesta un telefon foarte bun.

Design

Un design bun este important. Nu numai pentru atracția estetică, ci pentru a asigura o bună ergonomie și o rezistență fiabilă. Xiaomi Redmi Note 10 are dimensiuni de 160,4cm x 74cm x 8,2mm , cu o greutate de 179 de grame. Versiunea de bază a modelelor Note 10 stabilește finisajul de sticlă pentru partea din față și din spate a telefonului, îmbinat cu margini din plastic. Acest lucru nu numai că generează un efect vizual mai mare, dar face și dispozitivul mult mai plăcut la atingere. Aceleași materiale permit Redmi Note 10 să aibă printre caracteristicile sale o certificare IP53 pentru rezistența la apă. Datorită acestui fapt, telefonul va rezista la umiditate și stropi de apă, precum și la efectele degenerative ale prafului. Cu toate acestea, ecranul său are cel mai mare indice de protecție, cu o sticlă Gorilla Glass III, pentru o securitate mai mare. Această folie de protecție ușoară și rezistentă acoperă un ecran AMOLED de 6,43 inci , fiind la vârful calității vizuale. Dar asta nu este tot, deoarece această minune tehnologică oferă o limită de rezoluție FHD +, care stoarce puterea ecranului său inovator. În plus, are o rată de reîmprospătare de 60 hertz și un ecran de 1100 nits, pentru fluiditate plăcută și iluminare de fundal.

Performanțe

Principalul motor al celor mai bune telefoane mobile pentru jocuri din acest 2021 este un procesor de mare calibru, însoțit de o cantitate bună de memorie RAM. Aceste două lucruri și stocarea respectabilă vă vor permite să faceți orice doriți. Xiaomi Redmi Note 10 vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 678, cu GPU Adreno 612, ceea ce îl face excelent pentru jocuri. Această combinație permite dezvoltarea activităților de lucru și de divertisment cu o bună stabilitate. Mai ales dacă este utilizat cu capacitățile sale foarte acceptabile în memorie RAM și stocare: 4 / 64GB și 4 / 128GB. Pentru a-l utiliza, a venit cu un Bluetooth 5.0 , pentru o experiență complementară cu căști fără fir, Smartwatch și alte dispozitive inteligente. Deși nu este cea mai recentă legătură, este adevărat că vă va oferi toate libertățile pe care vi le puteți imagina.

Citește și Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale Medalii paralimpice 2020

Camera foto

Capacitățile unui smartphone pentru a face fotografii sunt foarte apreciate, chiar mai mult decât dacă sunt Xiaomi sau dacă oferă un raport bun calitate / preț. La urma urmei, rezoluția cu care sunt capturate, atât imagini, cât și videoclipuri, este ceva care este respectat și denotă excelență. Cautati Xiaomi Redmi Note 10 pentru ca are calități simple, dar consistente, începând cu o cameră frontală de 13MP , care garantează fotografii foarte curate, cu o calitate destul de decentă.

Camera principală este de 48 de MP, ceva destul de complet pentru a efectua tot felul de sesiuni fotografice. Prezintă o intrare bună de lumină și vă permite să apreciați un număr mare de detalii, deci este mai mult decât recomandat pentru fotografiile casual. În plus, încorporează o cameră grandangulară de 8MP; cele mai bune de acest gen, ceea ce va facilita captarea spațiilor mari și a numeroaselor elemente. În cele din urmă, acest Xiaomi Redmi Note 10 include alți doi senzori cu caracteristici similare: unul pentru adâncime și altul pentru MACRO, ambii cu 2MP. Acest amestec completează în mod substanțial secțiunea fotografică și permite o ajustare optică a celor mai elementare opțiuni, cum ar fi portretul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii