Web Analytics

„Este posibil să crească producţia la Dacia”

de | 7.09.2017 12:08 | Economie

12 Iordache# Declară Ion Iordache, vicelider SAD, despre lansarea noului Duster
Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern şi atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

Marea noutate a standului Dacia din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ce va avea loc săptămâna viitoare o va reprezenta Noul Duster. Un model care îşi propune să confirme şi să consolideze succesul înregistrat de actuala generaţie a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii şapte ani.
Legat de lansarea noului Duster și de perspectivele uzinei de la Mioveni am stat de vorbă cu Ion Iordache, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia (SAD).
„Lansarea noului Duster e un semn bun, se va fabrica la Mioveni într-un număr foarte mare de unități. Suntem în discuții legat de o posibilă creștere a producției la uzina Dacia. Deocamdată nu pot să vă dau mai multe detalii, pentru că aceste discuții încă nu s-au finalizat”, a declarat Ion Iordache.
În 2016, Dacia a avut vânzări record la nivel mondial, acestea ajungând la 542.542 de unităţi, față de 511.501 unităţi în 2015.
Pentru 2017, grupul Renault anticipează o creştere a pieţei auto mondiale cu 1,5%-2% comparativ cu 2016. Pentru piaţa europeană, grupul estimează un avans de 2% şi un ritm similar în Franţa. În aceste condiţii, Renault se aşteapă la o creştere sustenabilă a vânzărilor şi cotei de piaţă a grupului atât în Europa cât şi în restul lumii.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii