Este nevoie de sânge pentru un fost director de liceu

de | 28.10.2021 17:56 | Actualitate

Fostul director al Licelui Tehnologic Dacia și al Liceului Tehnologic de la Costești, George Strugariu, care are acum aproape 90 de ani, a fost prins în într-un incendiu care a izbucnit din cauza unei prize defecte, în urmă cu două săptămâni, în apartamentul din Craiovei în care locuiește singur.

Citește și Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

Pompierii și echipajul SMURD care au intervenit la fața locului l-au salvat pe dascăl de la moarte, acesta ajungând, totuși, la spital cu arsuri pe o suprafață de 9% din corp. Bătrânul a beneficiat de o îngrijire atentă a medicilor de la SJU Pitești care s-au luptat  cu efectele intoxicației suferite de pacient dar și cu tratarea arsurilor suferite. Acum i se fac intervenții de curățare a plăgilor însă are nevoie mare de sânge, grupa A2 negativ.

 

Cine dorește să îl ajute pe blajinul profesor o poate face donând pentru acesta sânge, indiferent de ce grupă sanguină are, la Centrul de Transfuzii Pitești, cu specificația “Strugariu George, chirurgie plastică”.

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii