Emma Răducanu, surprinsă la volanul unei Dacia Sandero! Sportiva o conduce de 5 ani deși are contract cu o celebră marcă de autovehicule germane

de | 22.06.2022 11:45 | Actualitate, Home, Sport

În ciuda rezultatelor sub așteptări, Emma Răducanu a prins mai multe contracte de imagine, unul dintre cele mai cunoscute fiind cel cu Porsche, celebra marcă de autovehicule germane. Cu toate acestea însă, sportiva de 19 ani a fost surprinsă la volanul unei mașini marca Dacia Sandero, pe care o conduce de cinci ani.

Citește și: Doi fotbaliști din Liga a III-a franceză au semnat cu FC Argeș

Englezii scriu că, deși își poate permite orice mașină își dorește, Emma Răducanu preferă să meargă tot cu vechiul ei autoturism, care are un preț decent de achiziționare, în comparație cu alte mărci, notează digisport.ro.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...