Web Analytics

Emilian Ciolan, primar Dârmănești: ”Nu se impunea nicio carantinare. Este inadmisibil! Nu știe nimic directoarea de la DSP”

de | 1.08.2020 14:58 | Actualitate

 

Referitor la carantinarea localității Dârmănești, primarul comunei, Emilian Ciolan a reacționat dur asupra decizie luate de autorități. Primarul de la Dârmănești a spus că nu se impunea nicio carantinare și a acuzat autoritățile județene că această decizie este una politică.

Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești: ”Nu se impunea nicio carantinare la Dârmănești. Dacă o făceau luni mai ieșeau 4-5, dar efectiv directoarea de la DSP nu a știut să-mi explice care și cine sunt cei pozitivi. După 10 minute coloneii ăia de la ISU căutau trei nume pe care eu i-am aflat cum se zice la radio șanț. Știți că l-a luat pe ăla, pe ăla… Eu unul nu știu câți pozitivi avem în comună. Ăștia de la Negreni au ieșit negativi. Directoarea de la DSP mi-a spus că nu știe care sunt cei pozitivi. I-am spus că a luat o familie și acum este la Pitești, că ceilalți sunt la Pitești și atunci am întrebat de ce pedepsește comuna dacă ei nu se mai află în comună, la care mi s-a răspuns că există microbul în comună. Păi bun, dar în curte la cine, în casă la cine? Mi-a spus că este secret. Este inadmisibil! Nu știe nimic directoarea de la DSP.

Am înțeles eu de la cineva, pe surse așa, că ăștia de la DSP are un epidemiolog venit de la București și ăsta a dat girul… Cum vă explicați că am primit telefon la 8 fără un sfert și anunțat că ședința începe la 9 și jumătate? M-am dus la 9 și un sfert și mi s-a spus că am întârziat. De la 4 de azi de dimineață este poliție la intrare și la ieșire din comună. Cei care merg la Domnești sau Pietroșani trebuie să ocolească pe la Curtea de Argeș sau pe la Câmpulung. Este posibil așa ceva? Toți au fost întorși din drum la Piscani…

Am în comună doi frați care lucrează la cantina Uzinei Dacia, care au fost înregistrați și menținuți la serviciu până când au intrat în concediu și au fost introduși pe lista mea. Normal că trebuia să-i treacă, dar nu de la mine, ci de la Uzină. Sunt 60% bolnavi la Uzină. Vă spun eu că salvările cară întruna de la Uzină… Sunt injectați și apoi trimiși înapoi la lucru după 2-3 ore… Atenție! Când a fost luat în calcul ca Mioveniul să fie carantinat, a ieșit directorul de la Uzină și a spus că mai aduce 10 epidemiologi din Franța să rezolve problema. Așa că ne-a băgat pe noi și pe Bălilești în carantină… Aseară în timpul ședinței l-a scos pe ăsta de la Țițești din situație pentru că e liberal…

I-am spus și prefectului că toată treaba asta este politică. Mi-a răspuns că ce cred că virusul este politic? Păi nu dle, virusul este periculos, dar este prost gestionat de dvs, i-am spus. De atâta timp nu ați făcut nimic pentru populație, nu știți ce să faceți, sunteți în stare să renunțați la data de 27 septembrie când au fost programate alegerile. Vă este frică… I-am spus că sunt de 25 de ani în comuna Dârmănești și voi merge din poartă în poartă să nu primiți niciun vot. Trebuie să anunț omul de decizia aia a lui Arafat, să dau decizia să o citească omul… Oamenii nu sunt supărați pe mine, sunt supărați pe ei. Primesc telefoane de la diferiți cetățeni de la Domnești, Coșești, Retevoești care mă întreabă pe unde să ajungă acasă… Am ajuns bătaie de joc!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole