Web Analytics

Emil Săndoi, antrenor principal FC Argeş: „Sper să vină investitori la FC Argeş, ca să nu mai depindem de autorităţile locale”

de | 13.12.2018 14:00 | Sport

# Ce ne puteți spune despre eventualele plecări sau veniri de jucători la FC Argeș?
– Nu știu exact să vă spun în momentul de față. Depinde și ce apare pe parcurs… E posibil să mai plece câțiva jucători de la echipă, dar nu pot să spun deocamdată cine anume. Depinde ce mai apare, pentru că ați văzut că la începutul și pe parcursul campionatului am adus jucători liberi de contract. În concluzie, în această privință e posibil orice.
# Cum caracterizați acest tur de campionat?
– Un tur de campionat, zic eu, bun. Ar fi putut să fie și foarte bun, dacă gestionam mai bine câteva momente. În ceea ce privește partea pozitivă, cred că ar fi trebuit să fim mult mai sus în clasament, dacă luăm în discuție meciurile cu formațiile din partea superioară a clasamentului. Adică am fost ok în rezultatele cu primele clasate, dar am avut și momente cu echipe mai slab cotate care ne-au costat. Nu pot să nu amintesc de terenurile dezastruoase de la Snagov și Balotești, terenuri care au influențat direct rezultatul final. Am avut și ghinion și mă refer la Balotești, acolo unde, la 2-0, am riscat foarte mult și am fost taxați. Referitor la jocurile de acasă, în comparație cu returul campionatului trecut, lucrurile au mers bine. Am fost și dezamăgit, pentru că în unele partide am fost dezavantajați, în sensul că nu ni s-au acordat lovituri de pedeapsă. În rest, au fost multe aspecte pozitive și aș vrea să menționez prestațiile unor jucători tineri, care, deși erau la început la acest nivel, au făcut față, dar și pe cele ale jucătorilor cu experiență, care au arătat de ce sunt în stare. Era normal să nu avem o omogenitate deosebită și de aceea am afirmat încă de la bun început că în returul campionatului o să fim mult mai puternici decât am fost până acum.

„Se vor face eforturi pentru dobândirea dreptului de promovare și în perioada următoare”

# Să înțelegem că vom avea parte de surprize plăcute în retur?
– Dacă vă aduceți aminte, eu, când am venit la Pitești iarna trecută, am spus că o să analizez tot lotul de jucători care a fost înainte, că o să mai fac unele completări și că o să terminăm în primele șase, așa cum mi s-a trasat mie ca obiectiv. Am terminat pe locul patru, deși aveam speranțe pentru locul trei. Eu zic că echipa a crescut de la meci la meci, în condițiile în care uitați-vă câte echipe sunt acum cu șanse la promovare. Fiecare dintre aceste echipe a trecut și prin perioade bune, dar a trecut și prin sincope, lucru care este normal în viața fiecărei echipe. Este important că suntem în plutonul fruntaș și că, sunt convins de asta, o să fim mai puternici în returul de campionat.
# Am înțeles că au fost unele restanțe financiare către jucători și acum, la finalul anului, vor fi achitate…
– Din punctul meu de vedere, și cred că nimeni nu are ce să reproșeze, lucrurile au fost pe un făgaș normal. Condițiile care ne-au fost asigurate au fost condiții ok. În rest, pot să spun că suntem un club cu salarii la zi…
# Despre situația cu dreptul de promovare în Liga I ce ne puteți spune?
– Știu că și în iarnă conducerea clubului nostru a făcut eforturi pentru a rezolva problemele legate de dreptul de promovare, știu că s-au făcut eforturi în continuare și sunt convins că se vor face eforturi și în perioada următoare. Sper ca acei investitori să vină până la urmă la FC Argeș, ca să nu mai depindem de autoritățile locale. Sunt convins că se va rezolva și această problemă.
# Ce le transmiteți suporterilor alb-violeți?
– În primul rând le mulțumesc că sunt alături de echipă și vreau ca în continuare să ne susțină meci de meci. De asemenea, le urez lor, conducerii și colaboratorilor noștri „La mulți ani” și sărbători fericite!

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii