Web Analytics

Emil Antohi: „Pentru a-i cinsti memoria d-lui Stroe nu e nevoie de argumente. Doar numele său e suficient”

de | 30.03.2023 13:10 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă din octombrie 2021, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.
În această ediție l-am invitat pe Emil Antohi, manager al Casei de Casei de Cultură „Pr. Ion Ionescu” Topoloveni.

„Normal că merită să fie apreciat în acest mod. Pentru a-i cinsti memoria lui Constantin Stroe nu mai trebuie aduse argumente. Doar numele său e suficient, ținând cont de cât a făcut acest om pentru Mioveni, Pitești, Argeș, pentru România, cu uzina de automobile. Am avut onoarea să fiu în preajma sa cu prilejul unui spectacol la Pitești, acolo unde eu am dansat, iar dânsul a fost prezent. Era un om puternic, hotărât, care a știut ce vrea să facă. Iar faptul că a realizat acel centru la Titu, pentru Dacia, dovedește faptul că nu a uitat de unde a plecat, el fiind născut în Dâmbovița. A fost un mare om” – ne-a declarat dl. Emil Antohi.

Citește și Dr. Gabriel Mihalcea: „Constantin Stroe chiar merită toate aprecierile legat de ceea ce a făcut pentru oraşul Piteşti”

Citește și Ioan Scarlat: „Constantin Stroe merită un bulevard şi un bust”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *