Web Analytics

Elvețianca Anja Graf, despre iubitul ei care a comis accidentul din Dobrești: „Nu poate merge”

de | 25.11.2022 09:35 | Actualitate, Home

Anja Graf, elvețianca milionară a dat noi detalii despre starea iubitului ei, Alex Ionuț Enache, cel care pe 1 noiembrie a provocat accidentul mortal de la Dobrești. „Operațiile pe care Alex le-a făcut în România au trebuit corectate în Elveția”, a declarat Anja Graf, în ziarul elvețian Blick.

Citește și: Pasagerul mort, iar șoferul riscă să rămână fără un picior după accidentul de la Dobrești

Citește și: VIDEO. Ultimul drum al lui Andrei, tânărul mort în accidentul de la Dobrești

„Îngrijirea medicală în Elveția este mai bună decât în ​​România. Alex a suferit două intervenții în Elveția fiindcă operațiile care s-au făcut în România au trebuit corectate. Nu poate merge sau sta drept. Se învinovățește pentru moartea pasagerului său”, a continuat elvețianca.

Citește și: Șoferul implicat în accidentul de la Dobrești a plecat în Elveția cu elicopterul privat al iubitei milionare

Citește și: Elvețianca, prezentă la înmormântarea victimei accidentului provocat de iubitul ei, la Dobrești

Anja Graf nu își consideră iubitul vinovat pentru moartea prietenului lui de numai 19 ani, întrucât, spune ea „Alex nu s-a urcat beat la volan. Prietenul său care a murit i-a spus că nu stătuse niciodată într-o asemenea limuzină și de aceea a plecat cu el”. „Alex nu este vreun pilot de curse, nici măcar fan al mașinilor”, a mai spus milionara pentru Blick, potrivit Libertatea.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *