Elon Musk a ajuns în România. Unde și-a petrecut noaptea miliardarul

de | 30.10.2022 08:26 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, a ales România pentru câteva zile. Alături de el vor fi și alți miliardari, dar și vedete de la Hollywood. Prima oprire a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești. Petrecerea de Halloween continuă la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, potrivit unor surse.

O stână turistică din Poiana Brașov a fost aleasă pentru petrecerea miliardarilor, organizată de Elon Musk, conform ȘtirileProTv.

Citește și: Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru petrecerea de Halloween

În zona izolată, bine împrejmuită, oaspeții au fost aduși pe rând. Au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19.30 cu pâine, sare și țuică de prune. Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază. Detalii au răzbătut după ce unii participanți au postat imagini pe rețelele sociale. S-au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Efecte speciale și lumina discretă au întregit atmosfera.

Un Tweet postat de Elon Musk la ora 20 și 38, cu mesajul „Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”, a confirmat încă o dată Elon Musk prezența în Poiana Brașov.

În această seară, petrecerea s-ar muta la Castelul Bran. Potrivit unor surse, întregul castel a fost rezervat pentru un „grup de americani”.

Sursa: StirilePROTV

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *