Web Analytics

Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru petrecerea de Halloween

de | 29.10.2022 18:06 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

O serie de personalități și-au anunțat prezența la petrecerea de Halloween orgnizată de Elon Musk la castelul Bran. Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, ar fi închiriat castelul Bran pentru petrecerea de Halloween. Magnatul american Peter Thiel s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen.

Printre participanți s-ar mai afla Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică, precum Angelina Jolie.

Potrivit gândul.ro, și-au anunțat participarea peste 200 de oameni importanți la acest eveniment. Astfel, acesta devine, probabil, cel mai important eveniment de acest tip din România. La eveniment vor participa lideri de business, dar și artiști, producători etc. Potrivit sursei citate, unii dintre invitați au ajuns deja în România, la bordul unui avion privat, care ar fi aterizat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Otopeni.

Citește și: Celebrul violonist Andrè Rieu va susține un nou concert în România, anul viitor

Dacă o parte dintre invitați au ajuns deja în România, Musk va ateriza mâine, când va avea loc  petrecerea. De altfel, castelul a fost închiriat pentru noaptea de duminică spre luni, atunci când americanii sărbătoresc Halloweenul.

Foto: gândul.ro

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii