Web Analytics

Elevul argeşean Costin Oncescu, bronz la olimpiada internaţională de informatică

de | 3.08.2017 12:17 | Actualitate

Costin Oncescu IranDouă medalii de aur şi două de bronz au fost obţinute de elevii români la Olimpiada Internaţională de Informatică 2017, din Teheran, Iran. Medaliat cu argint la ediţia de anul trecut, Andrei Costin Oncescu, elev la Colegiul „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel a obţinut acum medalia de bronz.

Elevii români au obţinut două medalii de aur şi două de bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică 2017, organizată la Teheran (Iran), în perioada 28 iulie – 3 august, la care au participat peste 300 de concurenţi din 84 de ţări.
Costin Andrei Oncescu (clasa a XI-a/Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, jud. Argeş) a obţinut medalia de aur la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale (CEOI) din acest an.
Costin Andrei Oncescu (18 ani) are un palmares uluitor în ultimii ani. În 2016 a obţinut medalia de aur la Olimpiada Naţională de Informatică, aur la Balcaniada de Informatică – seniori (după ce, în perioada 2012-2014, câştigase de trei ori consecutiv medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru juniori), la care se adaugă medalia aur la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară „Tuymaada“, şi argintul la Olimpiada Internaţională de Informatică desfăşurată la Kazan în 2016, plus bronzul din acest an.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii