Web Analytics

Elevii piteșteni nu mai primesc rechizite! PNL și USR s-au opus în Consiliul Local proiectului „Primul Ghiozdan”

de | 27.08.2021 09:18 | Actualitate, Politica si Administratie

Anul acesta elevii din Pitești ar fi urmat să beneficieze de programul Primul Ghiozdan. Fiecare elev din clasa pregătitoare ar fi primit, din partea Primăriei și a Consiliului Local Pitești, câte un ghiozdan echipat complet cu rechizitele necesare. Primarul Cristian Gentea, care s-a arătat încrezător că proiectul va trece cu câteva ore înainte de ședința de Consiliu Local, a estimat că valoarea fiecărui ghiozdan ar fi fost de 100 de lei.

În ședința Consiliului Local, organizată joi, Consilierii locali PNL și USR au votat împotriva acestui proiect, fără a oferi vreo justificare.

Mihai Mihăilescu, viceprimar USR al Piteștiului a susținut că oricum vine valul 4 și că elevii nu vor mai merge la școală, ca atare acest program nu își are rostul!

„Domnul vice are informații bune pentru că ministrul Sănătății e de la USR!”, l-a ironizat consilierul local PSD Robert Tudorache.
Respingerea acestui program este încă o davadă că jocurile politice și setea celor de la PNL și USR de a ieși în evidență s-a transformat, de luni bune, într-o mașină de respins orice inițiativă utilă pentru cetățeni care i-ar putea aduce un plus de imagine primarului social-democrat Cristian Gentea. O fi bine, o fi rău, asta vor decide piteștenii când vor fi chemați din nou la urne!

CITESTE SI Contre în Consiliul Local pe tema unui amendament propus de PNL-USR PLUS

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii