Web Analytics
scris duminică, 25.02.2024

Elevii din Argeș se întorc luni la cursuri. Când vor mai avea vacanțe

Elevii din Argeș se vor întoarce de luni la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Elevii se întorc dintr-o vacanţă de o săptămână care se poate lua la decizia inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti în perioada 12 februarie – 3 martie. Următoarele vacanţe sunt programate astfel: de sâmbătă, 27 aprilie, până marţi, 7 mai; de sâmbătă, 22 iunie, până duminică, 8 septembrie.

Elevii din Argeș se întorc luni la cursuri. Când vor mai avea vacanțe

Citește și: Ajutoarele de la stat care se vor majora de la 1 martie 2024


Programul naţional „Şcoala altfel” şi Programul „Săptămâna verde” se desfăşoară până pe 26 aprilie 2024, în intervale de câte cinci zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unităţii de învăţământ. Derularea celor două programe se planifică în intervale de cursuri diferite.
Prin excepţie, se stabilesc următoarele: pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar are o durată de 34 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 7 iunie 2024, iar pentru clasa a VIII-a anul şcolar are o durată de 35 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 14 iunie 2024.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *