Elevi din parohia Cracăul Negru în vizită la Argeș

de | 2.08.2021 09:33 | Actualitate, Cultura, Home

Chiriarhul Eparhiei Argeșului și Muscelului a primit în această săptămână vizita unui grup de elevi din parohia nemțeană Cracăul Negru. Însoțiți de o parte din dascălii Școlii Generale ,,Arhiepiscopul Calinic Argeșeanul”, cei mici au avut ocazia să descopere frumusețea naturală și ecleziastică a județului Argeș.
Pelerinii au vizitat principalele mănăstiri ale Eparhiei, precum și alte obiective din spațiul istoric și cultural argeșean.
Ierarhul Argeșean le-a oferit cu mare bucurie diferite daruri elevilor și profesorilor veniți din satul său natal, însoțindu-i la câteva din obiectivele vizitate.
Acest pelerinaj oferit copiilor și dascălilor din parohia Cracăul Negru se află la prima ediție, urmând ca Sectorul Social – Filantropic al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului să se implice în viitor pentru a oferi atât tinerilor, cât și adulților din parohia nemțeană, posibilitatea de a descoperi frumusețea județului Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...