Elev din Pitești, olimpic la matematică. A fost premiat de Ecaterina Andronescu

de | 1.05.2019 19:40 | Actualitate

Un elev din Pitești a fost medaliat cu aur la o competiție națională. Emanuel Mazăre este elev în clasa a V- a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Pitești și a obținut locul III și o medalie de aur la Olimpiada Națională de Matematică, care a avut loc în perioada 22- 26 aprilie, în Deva- Hunedoara. Tânărul a fost pregătit de profesorul Marian Haiducu.

Peste 700 de elevi și 200 de cadre didactice de specialitate au participat la Olimpiada Națională de Matematică (ediția cu numărul 70), organizată de Ministerul Educației Naționale și Societatea de Științe Matematice din România. 

Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Pitești a fost reprezentată în această fază finală a competiției de doi elevi, Emanuel Mazăre și Robert Ștefan Rădulescu. Emanuel Mazăre este elev în clasa a V-a E, iar Robert Ștefan Rădulescu, în clasa a VIII-a B.

Premiile au fost înmânate elevilor de ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, prezentă la festivitatea de premiere.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre:

Ultimele articole

Furt de lemne la Berevoești și Hârtiești
Furt de lemne la Berevoești și Hârtiești

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 29 de ani, din Bughea de Sus, care conducea o autoutilitară cu care transporta material...

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...