Web Analytics
scris sâmbătă, 02.03.2024

Elev de 8 ani, abuzat de două ori de colegi

Un caz revoltător a avut loc într-o școală din București. Un copil a fost abuzat de două ori de colegi. Părinții băiețelului care are acum 10 ani reclamă că acesta a fost violat de două ori în toaleta școlii.

Elev de 8 ani, abuzat de două ori de colegi

Citește și: Cântărețul Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri


În primul caz, presupusul violator avea numai 11 ani, iar victima 8 ani. Dosarul s-a clasat pentru că violatorul era prea mic pentru a răspunde penal. Conducerea unității de învățământ a mușamalizat totul în exterior, iar în școală toată lumea știa că el este băiețelul violat din toaletă. Așa a ajuns să fie violat a doua oară, spune mama, la un an și câteva luni distanță de prima agresiune.

Citește și: Mii de ruși au mers la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi și au strigat împotriva lui Putin. Iulia Navalnaia nu a participat


„A fost violat de două ori! De două ori, nu o dată! De două ori! Prima dată avea 8 ani când a fost abuzat. Era clasa zero. Noi am aflat la sfârșitul clasei, într-o joi, iar vineri am fost la doamna directoare. S-a întâmplat în toaleta școlii, la parter. Copilul mi-a zis că la toaletă nu era zăvor. A intrat un băiat acoperit cu glugă și i-a văzut doar ochii”, a declarat mama copilului violat, pentru Antena 3 CNN.
Familia a reușit să îl mute din școala respectivă, iar acum a fost deschisă o altă anchetă de oamenii legii. Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu au confirmat și cea de-a doua agresiune sexuală.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *