Web Analytics

Elev de 13 ani, înjunghiat de un coleg într-o pauză dintre orele de curs

de | 1.11.2022 22:25 | Actualitate, Home

Potrivit www.monitoruldegalati.ro, marţi, la o şcoală din comuna Movileni, judeţul Galaţi, în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a şi a VIII-a.  În timpul conflictului dintre cei doi, elevul de 14 ani ar fi scos din buzunarul pantalonului un briceag și l-ar fi lovit pe celălalt elev în zona abdomenului, provocându-i leziuni. Minorul de 13 ani a fost transportat de către mama sa la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar, la scurt timp, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, „Sf. Ioan”, Galaţi, unde a rămas internat.

Citește și: Pompier aflat în timpul liber a evitat o tragedie

Sindicatul Europol a transmis că agresorul i-a aplicat victimei repetate lovituri la nivelul toracelui, antebraţului şi hemitoracelui până când s-a prăbuşit la pământ.

”Dacă iniţial fapta a fost încadrată ca fiind infracţiune de loviri şi alte violenţe, din cauza gravităţii loviturilor, fapta va fi reîncadrată ca tentativă la omor. Aşteptăm de această dată ca părinţii să formuleze plângeri penale împotriva poliţiştilor pentru că nu au desfăşurat activităţi preventive cum au realizat colegii de la Ilfov”, au mai transmism sindicaliştii. 

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *