Web Analytics
scris sâmbătă, 10.02.2024

Elev arestat preventiv pentru trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat (elev), cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, se precizează într-un comunicat oficial. Judecătorii au dispus, sâmbătă, arest preventiv pentru 30 de zile. Elevul ar fi împlinit de curând 18 ani.

Elev arestat preventiv pentru trafic de droguri

Citește și: Preşedinta Ungariei şi-a dat demisia după ce a graţiat un bărbat implicat într-un caz de abuz sexual


Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, la data de 09.02.2024, elevul a fost depistat de către un echipaj de ordine publică din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca în proximitatea unei unități de învățământ, având asupra sa o cantitate de peste 20 grame canabis (drog de risc) deja porționată în vederea comercializării, precum și un cântar electronic purtând urme de substanță vegetală.

Citește și: Lovitură pentru proiectul Pădurea Trivale-parc. Tribunalul Vâlcea anulează hotărârea de la Pitești


Probele administrate au mai relevat faptul că în perioada 2023 – ianuarie 2024, inculpatul a vândut și oferit cu titlu gratuit, în mod repetat, diferite cantități de canabis mai multor minori, printre care și colegi de ai săi de la o unitate de învățământ din municipiul Cluj-Napoca. În urma percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *