Web Analytics
scris duminică, 05.11.2023

Elena Lasconi: „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”

Primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat, duminică, că nu va mai candida la alegerile europarlamentare. Decizia ei vine după ce a fost criticată pe rețelele de socializare de membri ai USR și de internauți că a votat „DA” la Referendumul pentru familie din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Elena Lasconi: „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”

Citește și: Drulă anunță că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare


Ea spune că are prieteni gay și că îi admiră și îi susține, dar și că ea crede „în drepturile omului și în valorile europene la fel ca echipa din care fac parte. Ne diferențiază însă nuanțele”.

Citește și: Fiica Elenei Lasconi, în lacrimi: „Nu o mai susțin pe mama din acest moment”


„Acestea fiind zise, eu nu mă agăț de funcții și liste. Pur și simplu muncesc cu drag pentru țara pe care o iubesc, pentru câmpulungeni, pentru România pe care ne-o dorim cu toții. Dacă munca și crezul meu nu sunt suficiente, dacă sinceritatea, toleranța și iubirea nu sunt suficiente și dacă doare atât de mult un cuvânt, prin votul colegilor mei din Biroul Național USR se decide retragerea mea de pe lista candidaților la europarlamentare. Atât. Eu îmi continui treaba de primar”, a scris Elena Laconi pe Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *