Electroargeş în acţionariatul Carbochim Cluj-Napoca

de | 2.08.2018 15:00 | Economie

O tranzacţie de 2,8 milioane de lei cu acţiuni ale producătorului de abrazive profesionale Carbochim Cluj-Napoca (CBC) a fost înregistrată miercuri, 18 iulie, în piaţa DEALS a bursei de la Bucureşti, ceea ce înseamnă că 4% din capitalul social al companiei de 66 milioane de lei a schimbat acţionariatul. Preţul la care a fost încheiată tranzacţia a fost de 14 lei pe acţiune, cu plus 5,3% peste preţul din piaţă. Pe segmentul de tranzacţionare REGS nu a fost înregistrată nicio tranzacţie în aceeași zi de miercuri, 18 iulie.
Printre acţionarii Carbochim Cluj-Napoca se numără şi compania Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS), emitent care recent a anunţat că a ajuns acţionar majoritar la producătorul de textile Braiconf Brăila printr-o achiziţie care i-a majorat participaţia de la 17,6% la 60,5%, potrivit datelor BVB. Restul acţionarilor Carbochim Cluj-Napoca sunt persoane fizice, printre care şi directorul general al companiei – Popoviciu Viorel Dorin – cu o participaţie de 13%.
De la începutul anului acţiunile companiei din Cluj-Napoca s-au apreciat cu 58% pe un rulaj de tranzacţionare de 9,5 milioane lei, fără a lua în calcul şi dividendele.
F. Silvestru

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed