Web Analytics

Electroargeș a atras 5 milioane de lei pentru a finanța activitatea curentă, investiții și capital de lucru

de | 17.12.2022 08:36 | Actualitate, Economie, Home

Producătorul de electrocasnice Electroargeș a anunțat vineri la Bursă că a atras 5 milioane de lei, într-o emisiune de obligațiuni, pentru a finanța activitatea curentă, investiții și capital de lucru.

„În urma Plasamentului Privat de obligațiuni, s-au subscris și plătit un număr de 2.006.000 obligațiuni, cu o valoare nominală de 2,5 lei/obligațiune, rezultând o valoare totală de 5.015.000 lei. […] Suma obținută din subscrierea obligațiunilor va fi folosită pentru activitatea curentă și/sau investițiile curente și viitoare, sau /și pentru refinanțarea unor obligații financiare bilanțiere și/sau pentru asigurarea capitalului de lucru necesar în vederea susținerii planului de afaceri strategic al societății”, arată compania.

Citește și: Negocieri cu speranțe la Dacia. „Ne-am apropiat unii de alții. Am mai lăsat noi, au mai pus ei…”

Joi, Electroargeș a anunțat la bursă că Ministerul Finanțelor a emis o decizie pentru a recupera un ajutor de stat de peste 3,5 milioane de lei acordat producătorului de electrocasnice. Compania nu exclude contestarea deciziei. Conform unui răspuns al Ministerului de Finanțe, revocarea ajutorului de stat s-a realizat deoarece compania a renunțat la finalizarea investiției.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *