Web Analytics

Efectua ilicit transport de persoane pe ruta Pitești-Mioveni

de | 16.02.2018 10:25 | Actualitate

sofer agÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 187 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Pitești l-au depistat pe P.I., de 52 de ani, din Pitești, care transporta mai multe persoane cu un autoturism pe ruta Piteşti-Mioveni, cu scopul de a obține foloase materiale.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei conform Legii 38/2003 și i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare pentru 6 luni.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii