Web Analytics

Eduard Şerban a obţinut medalia de bronz la CE de judo pentru tineret

de | 11.11.2020 12:18 | Actualitate

 

Eduard Şerban a obţinut încă o performanţă notabilă, medalia de bronz la Campionatul european de judo pentru tineret din Croaţia! Juniorul Eduard Şerban, legitimat la CSM Piteşti-FC Argeş, unde este pregătit de Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie, şi-a reconfirmat din nou valoarea, obţinând bronzul pentru România la campionatul european de judo pentru tineret, competiție găzduită de Croaţia, la categoria 100 kg.

În drumul spre medalii, sportivul nostru i-a învins pe Diogo Brites (Portugalia), pe francezul Paul Devos, iar în semifinale a cedat în faţa francezului Mathias Madsen. Demn de menţionat este faptul că sportivul s-a impus de fiecare dată prin ippon.

Citește și

https://Piteșteanul Robert Glință a obținut un nou record național

 

Argeşeanul şi-a adjudecat medalia într-o dispută spectaculoasă cu sportivul polonez Mateusz Bolimowski, pe care l-a învins prin ippon, în finala mică a acestei importante competiţii, unde au fost prezenţi 328 de sportivi.

Reamintim faptul că Eduard Șerban a cucerit de curând aceeași medalie de bronz la Campionatul european de judo pentru juniori desfășurat tot în Croaţia.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii