Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Echipele argeşene din Liga 3 au terminat neînvinse în etapa din weekend

Echipele argeșene din Liga 3 au terminat neînvinse în etapa din weekend-ul trecut, reușind să adune în trei partide cinci puncte. Astfel, Unirea Bascov a obținut a patra victorie în acest sezon, iar nou-promovata ARO a remizat acasă cu ultima clasată, în timp ce AFC Câmpulung a scos și ea remiză, în deplasarea de la liderul clasamentului.

Echipele argeşene din Liga 3 au terminat neînvinse în etapa din weekend

În Seria 4, ARO Muscelul a terminat 1-1 pe propriul teren, cu lanterna roșie, CS Păulești. Oaspeții au condus cu 1-0 în prima repriză, prin golul lui Adrian Vintilă din penalty, în timp ce muscelenii au egalat prin Gabriel Jenaru. În Seria 5, AFC Campulung a jucat la echipa cu care se află pe primul loc la egalitate de puncte, Olimpic Cetate Râșnov. Partida s-a terminat și ea tot 1-1, prin golurile lui Bogdan Roșu respectiv Antonio Niță. Râșnovul și Câmpulung conduc în continuare în clasament cu câte 28 de puncte, dar cu două goluri mai multe pentru brașoveni.

În Seria 6, Unirea Bascov a obținut singura victorie a echipelor argeșene. „Urșii” au învins acasă, cu 1-0, pe Oltul Curtișoara. Unicul gol al partidei a fost marcat de Darius Ciurea. După această victorie cele două echipe au făcut schimb de locuri în clasament, Bascovul urcând pe 7, cu 16 puncte, iar Oltul coborând pe 8, cu 14 puncte.

Citește și Bronz pentru Darius Georgescu de la CSM Pitești la Campionatul european de judo

Citește și Medalii pentru înotătorii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Poliatlon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *