Web Analytics

Echipa „Visuri la cheie” amenajează apartamentul lui Darius, un elev greu încercat de la Colegiul „Brătianu”

de | 9.06.2023 19:05 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

„Mii de mulțumiri pentru ceea ce faceți pentru colegul meu de bancă, Darius! Este o persoană minunată. Merită enorm să-i aduceți, alături de întreaga echipă, această rază de bucurie în viața sa!”. Asta i-a scris pe Facebook Andrei Rafael, un băiețel sufletist, elev în clasa a IX-a la Colegiul „Brătianu”, profil Filologie bilingv, designer-ului Cristina Joia după ce, săptămâna trecută, echipa din „Visuri la Cheie” a poposit la Pitești pentru a rezolva un alt caz.

Este vorba despre un un adolescent frumos și cuminte care se luptă de când avea doar 9 anișori cu o boală nemiloasă, cancerul. Chiar directorul unității de învățământ, Florica Dumitru, l-a propus pe Darius realizatorilor emisiunii, profund impresionată de curajul, tenacitatea și seninătatea cu care elevul înfruntă boala, făcând față cu brio cerințelor școlare, în ciuda vicisitudinilor soartei.
Colegii săi au sărit să dea o mână de ajutor la decopertarea apartamentului și la scoaterea lucrurilor afară, din apartamentul din cartierul Trivale, pentru ca designerii și constructorii să se apuce de treabă. „Ne-am bucurat că l-am putut ajuta într-un mic fel și suntem fericiți că va avea parte de această surpriză oferită de «Visuri la cheie»”, ne-a spus Andrei, colegul său de bancă.

Citește și Calinic donează Câmpulungului lucrările cumpărate de la regretatul Thury Ştefan

Mama lui Darius: ”A făcut 18 cure de citostatice și mai multe intervenții chirurgicale”

„Este un copil foarte bun, citește de când avea patru ani, este un Scorpion luptător care învăța chiar și cu perfuziile în mână, pe patul de spital. A făcut 18 cure de citostatice până acum și mai multe intervenții chirurgicale, una din cele mai importante fiind în 2021, atunci când a fost nevoie să i se schimbe piesele de la proteza pe care o are la picior și care ne-a costat 670 de milioane, bani pe care nu i-am fi putut aduna fără o campanie umanitară. Acum am început să strângem din nou bani, cum putem, pentru că Darius a crescut și este nevoie de încă o intervenție chirurgicală pentru înlocuirea pieselor protezei”, spune mama acestuia, Liliana Godeanu, o femeie mult încercată, așa cum este orice mamă în fața bolii copiilor săi.

Citește și „New York Times” pregăteşte un articol despre pădurea de fagi din Nucşoara

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *