Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

Echipa PSD Argeș, alături de oamenii din târgul de la Stâlpeni

Echipa PSD Argeș a fost ieri în târgul săptămânal de la Livezeni, comuna Stâlpeni. Sute de trandafiri au bucurat nespus doamnele și domnișoarele care s-au aflat în târgul de la Livezeni. Un târg care, bine gospodărit de către administrația locală condusă de primarul Gabi Șerbănoiu și viceprimarul Mariana Machedon, a ajuns să fie printre cele mai căutate din județ.

Echipa PSD Argeș, alături de oamenii din târgul de la Stâlpeni

Citește și: CNS Cartel ALFA solicită corectarea situației Societății Române de Radiodifuziune, asigurând o salarizare adecvată


Ministrul Simona Bucura Oprescu a stat de vorbă cu sute de oameni despre nevoile și bucuriile lor, despre muncă și despre pensii, dar și despre viața de zi cu zi și despre ceea ce înseamnă o bună guvernare.
”Am întâlnit gospodari pe care îi definesc munca onestă și seriozitatea. M-am bucurat să văd multe chipuri cunoscute, căci aici, la Stâlpeni, se adună producători și comercianți din zone pe care le cunosc foarte bine. Mă simt de fiecare dată acasă! Acești oameni sunt un exemplu despre ceea ce înseamnă să produci românește și să trăiești din roadele muncii care de multe ori nu este ușoară. Le urez tuturor să aibă o primăvară frumoasă, să se bucure de sănătate și să aibă spor în toate în acest an!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

Citește și: Preoţii, obligaţi să păstreze neutralitatea în campaniile electorale


La Stâlpeni vin atât producători și comercianți locali, cât și din localități din apropiere, precum Mihăești, Schitu Golești, Poienarii de Muscel sau Țițești. Din echipa condusă de Simona Bucura-Oprescu au făcut parte deputații Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, președinți de organizații, dar și consilieri locali din Stâlpeni și din localități apropiate, precum și numeroși membri ai TSD ARGEȘ.

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Este încurajator să vezi politicieni care ies în comunitate și interacționează direct cu cetățenii, ascultându-le problemele și bucuriile. Totuși, nu pot să nu mă întreb cât de mult din această prezență este motivată de dorința reală de a ajuta și cât este strategie politică, mai ales în preajma campaniilor electorale. Cum putem distinge între angajamentul autentic și acțiunile de fațadă în politica locală?

    Răspuns
  2. Ma uit la ei și mulți sunt tineri sau relativ tineri.Vai de capul lor saracii!Cum s-or putea uita in oglinda sau in ochii copiilor și ai părinților când știu ca ciuma roșie nu a făcut NIMIC bun in tara asta,ceva consistent.Nici măcar să întrețină ce a făcut Ceaușescu !Din contra ,au falimentat sau vândut pe nimic,au adus doar corupție și mizerie.Da mizerie…E suficient să luați lizierele de padure,marginile de drum și râurile la pas.Nu mai zic de jaful aurului verde.Totul este praf!Sănătate,armata,sport,învățământ,etc,etc.Ce-o sa le povestiti ba copiilor !Că ați pus umărul și voi la dezastru sau că nu știți cine l-a produs?Dracu,adică prietenul vostru și al BORului care va servește votanții pe tava…Săraci cu duhul și voi și votanții…Bani pt salarii și pomeni,atâta știți…Dezvoltare durabilă și investiții,zero.Nici o mare autostrada gata in 30 de ani de când capusati tara asta,baraje,poduri,fabrici,spitale,etc,etc.NIMIC.Niste mizerabili fara scrupule….Anticristul ar fi făcut mai puțin rau neamului astuia decât PSD.Tepes daca s-ar întoarce,cu voi ar începe și toți bugetarii leneși ,prosti ,încrezuți,tupeiști și paraleli cu realitatea !

    Răspuns
    • O imensa bucurie prezenta d-nei ministru în Argeș. Ambitioasa, dinamica, o floare vie a Argesului care reflecta nivelul politic local caracterizat de competenta administrativa și mai ales de omul potrivit la locul potrivit. Evident ca floarea argesana amintita nu are țepi, dar nici trandafir nu e.
      In peisajul muscelean și nu numai când bat clopotele ne amintim de fulminanta și rapida ei ascensiune politica, iar cand nu bat ne ia cu fiori că ce mai pune ea la cale. Si uite asa deocamdata d-na Ursula de la Bruxelles poate sa stea linistita dar se simte cum îi sufla în ceafa având în vedere tabla de șah politica pe care la inceput a țopăit ca un cal, apoi ca o tura și acum ca o nebuna care se visează regina.

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...